3 RAHSIA BERJAYA BISNES SHAKLEE KHAS UNTUK ORANG MUDA

Salam.

Seperti yang sedia maklum, kumpulan Shaklee under saya yang diberi nama Success Addict
dipelopori oleh golongan muda.

Muda tu berapa umurnya ? 20-an saya anggap muda. 90% ahli
Success Addict adalah golongan 20-an.
Orang muda dan orang berusia, ada lebih dan kurangnya.

Kali ni saya nak kongsi rahsia bisnes Shaklee untuk orang muda.

Hmmm actually ramai je yang dah tahu, tapi tak ramai yang aplikasikan dalam bisnes.

Sekadar tahu je, tapi tak buat apa, tak jadi juga.

Kalau ikut apa yang disebut dalam rahsia ini, insyaAllah kejayaan milik anda!

Hanya 3 langkah mudah.

Sila buat dan ulang buat, dan ulang buat.

[LANGKAH PERTAMA] : TENTUKAN TARGET PROSPEK (AUDIENCE) ANDA

Ini adalah contoh ya.

– Prospek berusia 20-an
– Prospek adalah berstatus pelajar
– Prospek ialah wanita

[LANGKAH KEDUA] : KENAL PASTI MASALAH UTAMA PROSPEK (AUDIENCE) ANDA

Ini adalah contoh ya.

– Masalah asyik keletihan
– Masalah sukar bangun pagi
– Masalah sukar stay up di malam hari untuk belajar

[LANGKAH KETIGA] : TENTUKAN SOLUSI UNTUK PROSPEK (AUDIENCE) ANDA

Ini adalah contoh ya.

– Ostematrix dan Omega Guard untuk atasi keletihan

– ESP untuk tenaga di awal pagi
– Cinch Tea untuk stay up dengan jayanya di malam hari

Haaaaa, nampak tak?

Bila kita SENARAIKAN dan buat 3 langkah di atas, kita akan lebih berfokus, dan mudahlah prospek nak datang kepada kita.

Mahu tips lebih power lagi mantop?

Jemput mendaftar jadi ahli dalam grup saya, Success Addict.

*kenyit mata*

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s